4.0
af 1 anmeldelser

Barramundi, Shiraz

Spar op til 20.00 kr.
Ved 6 stk. 59.00 kr.
Ved 1 stk. 79.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Barramundi, Shiraz

4.0
af 1 anmeldelser

Barramundi, Shiraz

Krop Medium
Tannin Lav
Syre Lav
Sødme Tør

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Fakta

Krop:
Medium
Lagring:
1;6
Tannin:
Lav
Sødme:
Tør
Syre:
Lav
Smagsprofil:
Land:
Australien
Område:
South Eastern Australia
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
14,00
Proptype:
Skruelåg
Druer:
Syrah 100%
Serveres ved:
16-18°C

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød
Mild ost

Vores vurdering

Det er næsten umuligt ikke at nå bunden i rekordfart, vinen har fantastiske fløjsbløde tanniner, der forkæler din mund sammen med rige, modne noter af mørke bær, frugtkage og vanille. Perfekt til BBQ.

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Barramundi Shiraz har, siden den landede på hylderne, været blandt de mest populære rødvine. Det skyldes ganske enkelt at du her får virkelig meget god smag til en beskeden pris.

Hvis der er noget australierne er stolte af, så er det deres evne til at lave vin. Vineriet Barramundi beskriver sig selv som eksperter i letdrikkelige vine som alle har råd til. Barramundi produceres i Murray Darling, som er Australiens anden største vinregion.

Og smagen af denne Shiraz, er da også alt det man forbinder med australsk vin - det er solmodne blommer, peber og varme krydderier.

Servér Barramundi Shiraz ved 16 grader i et Shiraz-glas med en let diamantform, som bringer de bløde og frugtige noter frem i vinen.

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.