Weinberghof Fritsch, Grüner Veltliner Wagram 2022

125.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Weinberghof Fritsch, Grüner Veltliner Wagram 2022

category label Øko

Weinberghof Fritsch, Grüner Veltliner Wagram 2022

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Skaldyr

Om produktet

Saftig, tør og læskende Grüner Veltliner. En åben og frugtfyldt duft, med noter af pære, modne lyse stenfrugter, nypresset lime og blot en anelse hvid peber. Slank og let-løbende på tungen, med en forfriskende syre og vibrerende mineralitet. Smagen følger den uimodståelige duft, med en tæt kerne af grønne kernefrugter og lime, suppleret af fersken, mynte og let krydrede undertoner. En saftig og levende eftersmag der vitterligt lader mundvandet løbe. Perfekt at nyde ”solo” på terassen, eller i sammenhæng med lette fiskeretter og sprøde salater.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.