Begali Lorenzo, Amarone Valpolicella Riserva Classico, Monte Ca Bianca 2017

475.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Begali Lorenzo, Amarone Valpolicella Riserva Classico, Monte Ca Bianca 2017

Begali Lorenzo, Amarone Valpolicella Riserva Classico, Monte Ca Bianca 2017

Serveringsforslag

Krydret mad
Mørkt kød
Kraftig ost
Vildt

Om produktet

Her skruer Begali helt op for kvaliteten og skaber en konge Amarone! Vinen er lavet på 40% corvina, 30% corvinone, 20% rondinella og 10% oseleta, som ikke ses ofte da den er svær at dyrke, men bidrager med med dybde i farven og fine tanniner. Druerne tørrer i et naturligt tørrekammer frem til februar, hvorefter de rosinlignende druer presses. Vinen lagrer ca 4 år på en kombination af klassiske store botti fade og små barriques. 

Storslået duft af chokolade, varme krydderier, rosiner, friske figner og sorte kirsebær - et storslået aromabillede. Tyngde og elegance i skøn harmoni med en ekstremt lang og delikat eftersmag. 

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.