Bodegas Cuevas de Arom, As Ladieras, Old Vine Garnacha 2020

249.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Det her er sublim Garnacha fra mere end 70 år gamle vinstokke. Fra og med 2018 årgangen har Team Fernando nået nye højder med Cuevas de Arom serien. Vinstokkene står også her i en heftigt skrånende mark af skifer, beliggende i 800 – 850 meter over havet. Cuevas de Arom, der i øvrigt er underomlægning til økologi. Druerne er håndhøstet i små bakker og det hele på en dag, den 27. september. 50 % af druerne er trådt med fødderne og der er ikke tilsat gærkulturer. Gæringen udføres af druens naturlige gærceller og tager ca. 35 dage.  Kender du lillebror, AROM, har du en ide om stilen. Denne As Ladieras har blot endnu flere lag og endnu mere længde.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter