Castello Vicchiomaggio, San Jacopo Il Santo 2018

159.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Castello Vicchiomaggio, San Jacopo Il Santo 2018

Castello Vicchiomaggio, San Jacopo Il Santo 2018

Serveringsforslag

Søde desserter
Friske desserter
Frugt & nødder

Om produktet

VinSanto er den klassiske, italienske dessertvin lavet på tørrede druer. Vin Santo hører til blandt Italiens og især Toscanas højest værdsatte vine og de gyldne dråber produceres på næsten enhver vingård i regionen

Vicchiomaggios Il Santo er en klassisk Vin Santo i stilen. Traditionel toskansk dessertvin med sødlige aromaer af vanilje, honning og ristede mandler, der før en hen til den til fyldige og sødlige smag. 

I smagen er den rig på sød appelsin, figen og abrikos, der på bedste vis bliver balanceret af den underliggende syre der giver friskhed og elegance til den samlede oplevelse

Anbefalinger

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder Hele verden.
Druer & typer Gewurztraminer, Riesling og Muscat.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.