Champagne Philipponnat, Champagne Royale Réserve Brut Non Dosé

Spar 15%
Ved 6 stk. 425.00 kr.
Ved 1 stk. 500.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Champagne Philipponnat, Champagne Royale Réserve Brut Non Dosé

Champagne Philipponnat, Champagne Royale Réserve Brut Non Dosé

Om produktet

En nærmest subtil Champagne som rammer næsen og ganen med en blændende, aromatisk præcision. De forskellige noter af citron, mandarin og appelsin er alle så herligt modne, at man føler sig hensat til en solrig citrusplantage på Sicilien eller til et besøg hos en Limoncello producent på Amalfikysten, og så gør det jo ikke noget, at al friskheden får dybde og kompleksitet fra nødder, brioche og delikate krydderier. Derpå selvfølgelig tør og stringent i munden, men på ingen måde mavesur og aggresiv. Nærmest tværtimod. Vinens aromatiske styrke holder hele tiden de markante citrus og æble noter i kort snor, og sikrer at udtrykket forbliver livligt og koncentreret, og måske får endnu mere gastronomisk kant end den almindelige Royale Reserve Brut.

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Skaldyr

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).