5.0
af 4 anmeldelser

Champagne Vilmart & Cie, Grande Reserve Premier Cru

499.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 4 anmeldelser

Champagne Vilmart & Cie, Grande Reserve Premier Cru

5.0
af 4 anmeldelser

Champagne Vilmart & Cie, Grande Reserve Premier Cru

Krop Medium
Syre Høj
Sødme Tør

Aroma

Grøn frugt
Citrus frugt
Gær

Aroma

Grøn frugt
Citrus frugt
Gær

Fakta

Smagsprofil:
Gul
Type:
Champagne
Årgang:
NV
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
12,50
Område:
Champagne
Type bobler:
Brut
Land:
Frankrig
Serveres ved:
5-8°C
Dyrkning:
Konventionel
Krop:
Medium
Syre:
Høj
Sødme:
Tør

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Fjerkræ
Lyst kød
Skaldyr

Anmeldelser

5.0 af 4 anmeldelser
Fortryllende bobler :-)
Martin R.
2023-08-25
Den smager fantastisk godt Kan kun anbefales
Mogens Jensen -.
2023-05-07
Det er altså godt det her.......lækre sprøde bobler der smager fantastisk.......en god pris
Michael A.
2023-03-11

Om produktet

Den blonde farve med blege gyldne højdepunkter præsenterer en vin, der hovedsagelig består af Pinot Noir og afspejler en perfekt modenhed. Brusen er langsmagende og føder en vedvarende og delikat mousse med fine bobler.

Første indtryk på næsen er præget af stor intensitet. Vinen åbner med kiks, moden hvede, pære og kirsebærsmag. Efter et par sekunder bliver næsen bredere. Iris, egetræ, selleri, hvid peber og fine mineralaromaer giver vinen dybde og kompleksitet. Med luft vises smeltet smør og toastnoter, der afspejler en harmonisk udvikling af vinen.

Der er en fin balance mellem de primære aromaer (frugter), sekundære (kiks, brød, smør) og tertiære (mineraler og krydderier).

Ved bordet parrer det sig med delikate og bløde måltider i struktur som queneller, pocheret hvidt kød, frisk rå fisk med sauce og hårde oste.

Andre populære produkter

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).