d'Arenberg, The Stump Jump White, McLaren Vale 2018

100.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

d'Arenberg, The Stump Jump White, McLaren Vale 2018

d'Arenberg, The Stump Jump White, McLaren Vale 2018

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Vegetarretter
Skaldyr

Om produktet

Vinen er lavet på 52% Sauvignon Blanc og 38% Riesling. Begge druer er stærke stildruer med lys, sprød frugt og et ret høj vinsyreniveau, men på hver deres måde. Derudover er den lavet på 5% Rousanne fra Rhône, der er aromatisk og krydret med en vis pondus, og 5% Marsanne der giver bredde saftighed og struktur.

Resultatet er en vital og sprælsk vin med lidt tropefrugt i næsen, citron, lime, grønt æble og en lille anelse frugtsødme. En rigtig charmetrold! En lille vegetal tone af asparges og ingefær gør vinen ideel sammen med grøn mad.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.