Riesling

Riesling vin – druen der kan det hele! Er du vild med friske, tørre vine med en rank syre? Eller måske lidt mere til de søde og frugtige vine? Så er Riesling druen for dig!

Her kan du udforske vores gigantiske udvalg af Riesling på tilbud og med prisgaranti. Så hvis du leder efter Tysk Riesling fra Mosel, Fransk Riesling fra Alsace, de lidt sødere Riesling Feinherb og Riesling Kabinett eller de tørre og friske Riesling vin fra Pfalz, så er du havnet det helt rigtige sted.

Riesling stammer fra Frankrig, men dyrkes i dag over stort set hele kloden, med de bedste og mest velkendte resultater i Frankrig (Alsace) og Tyskland (Særligt Mosel og Pfalz)

Riesling fra Alsace er mange ting. De kan både være ’friske og sprøde’ og ’fyldigere og søde’. De friske og sprøde Riesling fra Alsace går rigtig godt med diverse fiskeanretninger, mens de lidt fyldigere kan bruges til krydrede- og asiatiske retter.

Tysk Riesling fra Mosel (bl.a.) er uden tvivl den bedste druesort i landet med fremragende resultater. Typisk er Riesling fra Mosel lidt sødere end Riesling fra Alsace, men det er dog ingen regel, da begge steder laver knastørre- og søde vine. De friske og tørre Rieslinger går fremragende til skaldyr eller lette fiskeanretninger, mens de sødere kan bruges til fyldigere fiskeretter, til oste eller bare til terrassen!

Leder du efter de lidt sødere Riesling vine, kan du med fordel vælge Riesling Feinherb og Riesling Kabinett, da det er disse betegnelser man anvender hvis sukkerindholdet er højere end de tørre Riesling Trocken. Skal det være endnu sødere alternativer end de to førstnævnte kan du med fordel vælge Riesling Spätlese og Riesling Auslese.

Så hvis du vil prøve lidt af hvert om det skal være ’frisk og tørt’ eller ’sødt og frugtigt’ kan du helt sikkert finde det i vores udvalg af Riesling vin. Måske finder du din foretrukne Riesling på tilbud?

Læs Mere
varer
Viser: varer
Gut Hermannsberg, Vom Vulkan 2019
Spar
20.00 kr

Gut Hermannsberg, Vom Vulkan 2019

209.00 kr
Før 229.00 kr
Levering 1-2 dage
Gut Hermannsberg, Riesling Kabinett 2019
Spar
20.00 kr

Gut Hermannsberg, Riesling Kabinett 2019

169.00 kr
Før 189.00 kr
Levering 1-2 dage