De Saint Gall, Champagne Demi-Sec

329.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

2.0
1 anmeldelser
0
0
0
1
0

Om produktet

Herlig frisk Champagne med en anelse balancerende sødme i smagen. Her er friske duftnoter af tropiske frugter og ristet brød. I munden er der fine små bobler der skaber balancen for den friske frugt. Sødmen fremstår som en herlig moden frugt, der aflsuttes med god balance. En god Champagne til milde desserter med frisk frugt.

Fremstillet helt klassisk med andengæring i flasken. Kun af druer fra de bedste marker i Cote de Blanc, fra minimum Premier Cru niveau. Hovedvægten i denne Champagne er Chardonnay druen, der er med til at give den høje finesse i smagen.

Lidt sødt at hygge sig med i juletiden, ja tak siger jeg. Når du alligevel er i gang med at teste julesmåkager, så nyd et halvsødt glas Champagne til, for at holde niveauet helt oppe.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.

Andre populære produkter