Domaine de Ferrand, Cotes du Rhone La Ferrand 2019

159.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine de Ferrand, Cotes du Rhone La Ferrand 2019

Domaine de Ferrand, Cotes du Rhone La Ferrand 2019

Om produktet

Denne rene Syrah cuvée er flot sort i farven med ekspressiv duft af brombær, blommer og mørk chokolade til at give dybden. Smagen er intens og oser bare af sort Syrah frugt i al sin renhed. Kombinationen af røget kød og sorte blommer står stærkt! Eftersmagen kommer rullende med saftighed og herlig kompleksitet. En vin, der passer flot til kraftfulde kødretter.

Super vild Cotes du Rhone på 100 % Syrah frugt fra Domaine Ferrands egne marker lige udenfor Châteauneuf-du-Pape distriktet. Phillippe Bravay ejer 10 hektar med vinstokke lige udenfor Châteauneuf-du-Pape, hvor jordbunden er tæt på det samme. Denne cuvée er fremstillet med helt klassiske principper og vinen er lagret et år på barriques inden aftapning.

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød
Vildt

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.