Grochau Cellars, Commuter Cuvee Pinot Noir 2021

Spar op til 29%
Ved 6 stk. 199.00 kr.
Ved 1 stk. 280.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Grochau Cellars, Commuter Cuvee Pinot Noir 2021

Grochau Cellars, Commuter Cuvee Pinot Noir 2021

Om produktet

Commuter Cuvée er lavet på 100% Pinot Noir fra nogle af de bedste marker i det kølige Willamette Valley, Oregon. Gæringen foregår med naturgær, og lagringen varer 7 måneder i franske egetræsfade (10% nye). Herefter flaskes vinen uden filtrering.

Commuter er lys og elegant med en frisk og finesserig duft, der er sjælden for amerikansk pinot i dette prisleje. Således indtræffer både røde skovbær, søde krydderier og svampe i næsen, mens smagen med dens umiddelbarhed, gode frugtsyre og alligevel mere bredspektrede eftersmag gør vinen fuldkommen og charmefuld. Serveret let afkølet er den en flot ledsager til f.eks. stegt fisk med svampe, tatar, lette pastaretter, lyst kød og pizza. Vi anbefaler at nyde vinen indenfor 5-6 år fra høståret, mens den er frisk og saftig.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.