Gustavshof, Zero Zero Alkoholfri

99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Gustavshof, Zero Zero Alkoholfri

category label Øko
category label Alkoholfri

Gustavshof, Zero Zero Alkoholfri

Om produktet

Alkoholfri og usvovlet hvidvin fra Rheinhessen. Vinen fremstår frisk og liflig med en fin ren syre. Den har en fin krydret duft med noter af citrus, æble og ananas og Biodynamisk. Vegansk.

I hjertet af den berømte vinregion Rheinhessen, 30 kilometer syd for Mainz, i delstaten Rheinland-Pfalz ligger denne traditionsrige og familiedrevne vingård, hvor man gennem fire generationer har produceret en imponerende række kvalitetsvine på de i alt 18 hektar omgivende, kalkholdige vinmarker.

Navnet Gustavshof, direkte oversat ”Gustavs gård”, henviser til Gustav Becker, der startede vinproduktionen på stedet i 1924. Siden har hans efterkommere både videreført traditionen og det høje kvalitetsniveau.

I 2004 valgte man at gå fuldstændig over til økologisk produktion, og i dag er alle Gustavshofs vine veganske.

Det gælder både naturvine og de biodynamiske vine, man siden 2012 har produceret efter de Demeter-certificerede retningslinjer.

Hensigten er ifølge producenten enkel: at vinene i videst mulige forstand skal afspejle ”både druernes, undergrundens og ikke mindst årstidernes særlige karakter”.

 

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Hygge- & terrassevin
Skaldyr
Tapas

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.