Hofstätter, Pinot Nero Riserva Mazon 2018

335.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Hofstätter, Pinot Nero Riserva Mazon 2018

Hofstätter, Pinot Nero Riserva Mazon 2018

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Mørkt kød
Pasta & Pizza
Risotto

Om produktet

Pinot Nero er en af verdens mest unikke og eftertragtede druer, der, givet de bedste betingelser, har mulighed for at antage karakter efter dyrkningsstedet. Pinot Nero Riserva Mazon kommer fra ca. 30 år gamle planter fra velsituerede skrænter i Mazon og fremviser på smukkeste vis druens skønne og elskede karakter med florale noter og en raffineret og kompleks sammensætning af røde bær og stenfrugter. I munden træder den frem med stor sanseappel og frugt fuld af nerve, og med en ynde og intensitet, der er er forunderlig, vinens næsten æteriske tyngde taget i betragtning.

Her forenes det faste med det sødmefulde til en meget komplet og typerigtig vin, der vidner om, at Mazon kan give særdeles udsøgte vine på Pinot Nero.

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.