J. de Villebois, Alkoholfri Sauvignon Blanc

99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

J. de Villebois, Alkoholfri Sauvignon Blanc

category label Alkoholfri

J. de Villebois, Alkoholfri Sauvignon Blanc

Om produktet

100% alkohol fri vin fra Loire dalen. Aromaen er generøs og domineret af kandiseret citrus og vinen fremstår med en smuk gylden farve. Smagen er frisk og tro mod karakteren fra Sauvignon Blanc druen med eksotiske frugttoner.  En blød intens og meget forførende vin, som afslutter frisk og med fin syre.

Historien om producenten Villebois starter i 2004, da Joost de Willebois ser et lille vineri til salg i Touraine regionen i den smukke Loiredag. Ejeren manglede en arvtager til familievirksomheden så Joost købte sig ind her. Med en optimering af vinmarker og vineri er Villebois i dag anerkendt som en førende leverandør af Sauvignon Blanc vine fra Loiredalen. Mest fokus er der på Sancerre og Pouilly Fumé, men også glimrende regionale vine fremstilles. I samarbejde med sine dygtige medarbejdere styres der i retning af vine med typisk druekarakter, fremstillet uden for meget indflydelse fra menneskehånd. Villebois familien har dyrket vin siden år 900 flere forskellige steder i Frankrig og er glade for nu at have slået sig ned her i Loire.

Serveringsforslag

Aperitif
Fed fisk
Hygge- & terrassevin
Skaldyr
Sushi

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.