Jacques Copin, Cuvee Rose Brut

449.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Jacques Copin, Cuvee Rose Brut

Jacques Copin, Cuvee Rose Brut

Om produktet

Copins Champagner er kendt for deres drikkevenlige stil, og med deres Brut Rosé viderefører de stilen Det er nemlig flot og venlig Champagne, som altid kan drikkes som ren nydelse. Her er får de blå druer Pinot Noir og Pinot Meunier virkelig lov til at skinne igennem, og champagnen er domineret af lette røde bær i duften og smagen, som er cremet og boblende. Man fornemmer kun lige et strejf af sødme fra 8 g/l dosage, som afrunder Champagnen på flotteste vis. Server ved 8-10°C i Champagneglas. Drik til aperitif eller sammen med friske bær.

Serveringsforslag

Aperitif

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.