4.8
af 8 anmeldelser

Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut

Spar 130.00 kr. Udløber: 4/28/2024
269.00 kr.
Før 399.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.8
af 8 anmeldelser

Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut

4.8
af 8 anmeldelser

Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut

Krop Medium
Syre Høj
Sødme Tør

Smagsnoter

Grøn frugt
Citrus frugt
Gærnoter

Smagsnoter

Grøn frugt
Citrus frugt
Gærnoter

Fakta

Tannin:
Lav
Sødme:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Medium
Type:
Champagne
Smagsprofil:
Område:
Champagne
Type bobler:
Brut
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
12,00
Proptype:
Kork
Druer:
Pinot Meunier 90%
Serveres ved:
8-10°C
Serveres til:

Serveringsforslag

Aperitif
Fed fisk
Lys fisk
Fjerkræ

Vores vurdering

Den store mængde Pinot Meunier får Copins Tradition Brut til at fremstå moden med masser af dybde. Dette er en speciel egenskab som Meunier har og derfor anvendes den ofte i NV. Champagner. Stilen læner sig en smule op af Bollingers. Er du til denne stil med masser af autolytiske nuancer (Ristet brød og bagerbutik) så er det lige noget for dig.

Anmeldelser

4.8 af 8 anmeldelser

Om produktet

Champagne kan altså bare noget. Det løfter lige stemningen en ekstra tak, og når det samtidig er så stor en fornøjelse at drikke, som det er tilfældet med Copin Tradition Brut, så er det svært ikke at have en flaske liggende på køl, til at fejre de små sejre i hverdagen. Og med Copin, er det heller ikke prisen, der skal holde dig tilbage. Lavet udelukkende på blå druer med 90% pinot meunier, som giver masser af underspillet dybde sammen med moden frugt og mandel i duft og smag. Fin mousse og en afdæmpet eftersmag. 8 g/l dossage efterlader et tørt, men alligevel frugtigt indtryk . Server ved 6-8°C i almindelige Champagneglas. Drik som et flot glas til snacks og skaldyr.

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).