5.0
af 1 anmeldelser

La Spinetta, Barbaresco Valeirano 2017

Spar op til 172.50 kr.
Ved 6 stk. 977.50 kr.
Ved 1 stk. 1,150.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

La Spinetta, Barbaresco Valeirano 2017

5.0
af 1 anmeldelser

La Spinetta, Barbaresco Valeirano 2017

Serveringsforslag

Mørkt kød
Vildt

Vores vurdering

Valeirano er en relativt højt beliggende mark i Treiso, hvilket betyder lidt lavere gennemsnitstemperaturer og dermed at druerne modner lidt senere end på Starderi og Gallina. Jorden er kalkholdig og indeholder flere, lidt større sten. Det interessante er også at jordbundsforholdene i Treiso har afgørende ligheder med dem man finder i Serralunga d’Alba og det betyder, at Valeirano yder druer, der giver en Barbaresco med stor elegance og mineralitet og en ganske fast tanninstruktur. Udtrykket giver – også aromatisk - afgjort mindelser om en Serralunga-Barolo, omend den har lidt mindre krop end Starderi. Balanceret, præcis og med en enestående palet af duft- og smagsstoffer.

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Valeirano er en relativt højt beliggende mark i Treiso, hvilket betyder lidt lavere gennemsnitstemperaturer og dermed at druerne modner lidt senere end på Starderi og Gallina. Jorden er kalkholdig og indeholder flere, lidt større sten. Det interessante er også at jordbundsforholdene i Treiso har afgørende ligheder med dem man finder i Serralunga d’Alba og det betyder, at Valeirano yder druer, der giver en Barbaresco med stor elegance og mineralitet og en ganske fast tanninstruktur. Udtrykket giver – også aromatisk - afgjort mindelser om en Serralunga-Barolo, omend den har lidt mindre krop end Starderi. Balanceret, præcis og med en enestående palet af duft- og smagsstoffer.

Tæt rubinrød farve. Rosenfloral, mineralsk, varietaltro næse af stor klasse. I munden præcis, fast elegant og spændstig, med en overflod af sanseproducerende stoffer fra en stor ekstraktbase.

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.