Lagar de Granito, Tawny Reserve Port

239.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Lagar de Granito, Tawny Reserve Port

Lagar de Granito, Tawny Reserve Port

Serveringsforslag

Søde desserter
Friske desserter
Kraftig ost

Vores vurdering

Lagar de Granito - Tawny Reserve Port, til dig der elsker portvin! 

Om produktet

Lagar de Granito - Kvalitetsportvin i et overkommeligt prisleje 

Lagar de Granito Tawny Reserve er resultatet af en blanding af forskellig portvine med en gennemsnits alder på 6 til 8 år for de yngste vine og de ældste vine er helt op til 10 år gamle. Lagringen sker på den klassiske metode på træfade for at skabe en større oxidering af vinen. 

En startende rød farve i glasset men med ravfarvede toner. I smagen finder man dejlige noter af nødder, tørrede og frugter og sekundære aromaer af røde frugter. Utrolig blød og delikat på ganen. 

Server den lettere afkølet til diverse desserter og oste. 

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder Hele verden.
Druer & typer Gewurztraminer, Riesling og Muscat.