Maison Sauvion, Rosé d'Anjou, Chemin des Sables 2022

Spar op til 15%
Ved 6 stk. 84.15 kr.
Ved 1 stk. 99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Maison Sauvion, Rosé d'Anjou, Chemin des Sables 2022

Maison Sauvion, Rosé d'Anjou, Chemin des Sables 2022

Om produktet

En perfekt terassevin, der skænkes med modne jordbær, ribs og en snert af mynte til næsen, og derpå opleves dejligt aromatisk i munden hvor den lette sødme balanceres af en sprød syre, som etablerer en nærmest tør afslutning.

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Fjerkræ
Vegetarretter
Hygge- & terrassevin

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder Hele verden.
Druer & typer Gewurztraminer, Riesling og Muscat.