Orin Swift Cellars, 8 Years in the desert 2019

439.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Orin Swift Cellars, 8 Years in the desert 2019

Orin Swift Cellars, 8 Years in the desert 2019

Om produktet

Dyb lilla og yderst intens med intense duftnoter af brombær og solbær, samt syltede blommer. Læg hertil krydrede noter af peber og nellike, så er vi der. Smagen er stor, med masser af tæt frugt, hvor fokus er på sort moden frugt. Tannin og syre er med til at skabe en balance i smagsbilledet, som slutter med en lang og fløjlsblød eftersmag.


En helt unik vin der kun kommer på markedet i 8 år i træk. Vinen er fremstillet på basis af zinfandel, der er blandet med syrah, petite sirah og grenache. Som vinmager Dave Phinney altid siger: ”Zinfandel er ikke den nemmeste drue at arbejde med. Især plukketidspunktet er afgørende for vinens endelige kvalitet!” Druerne til denne vin er udvalgt fra nogle af de bedste og mest ikoniske marker i Californien; Monte Rosso, Besmark, Korte og Frei Ranch. Denne vin er lagret i 8 måneder på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade, hvoraf 37 % er nye.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Mørkt kød
Vildt

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.