5.0
af 1 anmeldelser

Quintarelli, Bianco Secco IGP 2018

310.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Quintarelli, Bianco Secco IGP 2018

category label Bland 6 - Spar 10%
5.0
af 1 anmeldelser

Quintarelli, Bianco Secco IGP 2018

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Skaldyr

Vores vurdering

Frisk tør og elegant hvidvin fra en af de absolut bedste producenter i Veneto. Her kombineres Garganega, trebbiano, sauvignon blanc og chardonnay. 

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Strågul i farven med et væld af indtryk i duften. Her er alt fra helt frisk citrus, umoden fersken og en mineralsk afslutning der fortsætter i smagen. I munden er vinen helt slank med sprød frugtsyre, intensitet og god længde i eftersmagen.

Frisk tør og elegant hvidvin fra en af de absolut bedste producenter i Veneto. Her kombineres Garganega, trebbiano, sauvignon blanc og chardonnay. Vinen er fremstillet uden fadlagring men med stor sans for detaljen så vinen opnår både finesse og kompleksitet. Dette er en vin der smager godt når den kommer på markedet, men vil udvikle sig positivt i op til 6 år fra høståret.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.