Rocca Dei Forti, Organic Sparkling

95.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Rocca Dei Forti, Organic Sparkling

category label Øko

Rocca Dei Forti, Organic Sparkling

Om produktet

Herlig strågul farve med en åben og delikat duft. Her er noter af hvide blomster og friske mandler, samt citrusfrugt og grønt æble. Vinen fremstår tør og elegant i smagen, hvor små bobler giver friskhed og elegance til vinen. En vin der er styret af ren frugt og oplagt som ledsager til lette forretter, eller alene.

Druerne til denne vin er høstet på økologisk certificerede vinmarker i Veneto og Oltrepo Pavese. To klassiske vinregioner i det nordlige Italien. Klimaet her er under indflydelse både fra Alperne, samt middelhavet. Det er med til at skabe kølighed for druerne, der derved udvikler tætte aromaer igennem en lang vækstsæson. Denne Organic Spumante er fremstillet på Trebbiano, som er en klassisk grøn drue i det nordlige Italien. Vinen er fremstillet med Charmat metoden, hvor første gæring foretages i ståltank, under kontrolleret temperatur. Vinen er derefter degorgeret og tappet på flaske på vingården.

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Hygge- & terrassevin
Skaldyr
Sushi

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.