Senses, Day One Pinot Noir 2016

850.00 kr
Levering 8-9 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Hillcrest vineyard ligger på en bakke med dybe rødder, stenet jord og fremragende soleksponering. Og er dækket af tåge næsten hver aften. Blot 10 mil fra havet, druerne fra dette sted har en tendens til at have moderat syre, tilgængelig frugt og fremragende aromaer.

“Lys til medium lilla i farven med en vidunderlig næse af røde roser og lavendel samt en kerne af knuste røde kirsebær, hindbær og vild timian tilsat lidt støvet jord. Medium fylde med en moden kerne og masser af friskhed, der løfter smagen af blomster- og røde bær der munder ud i en lang elegant afslutning”

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter