The Grinder, Chenin Blanc 2022

99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

The Grinder, Chenin Blanc 2022

The Grinder, Chenin Blanc 2022

Krop Medium
Syre Lav
Sødme Offdry

Fakta

Alkohol %:
12,50
Størrelse:
750 ml
Årgang:
2019
Land:
Sydafrika
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Gul
Krop:
Medium
Syre:
Lav
Sødme:
Offdry

Vores vurdering

Det er vinen til dig, der elsker fyldig og rund hvidvin. Giv dig selv lov til bare at nyde et glas, og lad den frugtige og cremede vin gøre din dag en lille smule bedre. Det er hvidvin der får skuldrene ned og fødderne op.  

Om produktet

Chenin blanc er i Sydafrika garant for fyldige, modne hvidvine, som giver en smagseksplosion af æbler, ferskner og abrikoser og en cremet fornemmelse med masser af mandler og honning. 

Server ved 8-10°C i almindelige hvidvinsglas. Her er en vin, som bare kræver lidt solskin, men stiller du mad på bordet, så prøv den til fisk og kylling - eller salater med frisk frugt. 

Andre populære produkter

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).