Bollinger

Bollinger

Bollinger Champagne er et af de fornemste af de store Champagne huse. Bollinger Champagne er den foretrukne Champagne af Agent 007 i James Bond filmene og har været med i mange af filmene både i de ældre og så sent som i Skyfall. Dette har bestemt været et godt marketingstunt for Bollinger, da de har fået meget berømmelse gennem lærredet. Men Bollinger er meget mere end en delikat gimmick for Mr. License to Kill. Det familieejede Bollinger champagne-hus er i absolut særklasse når det handler om at skabe champagner der bliver bemærket verdenen over for deres delikate toner og forfriskende nuancer. Bollinger er bestemt et grundigt bekendskab værd, da huset siden starten har haft en kompromisløs tilgang til kvaliteten af deres produktioner. 
Vinen inden i flasken lever til fulde op til de høje forventninger.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
3
3
3

Bollinger

3 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Bollinger Champagne, Special Cuvee
  Bollinger Champagne, Special Cuvee

  Bollinger Special Cuvee er signaturen af Bollinger husets stil. Denne klassiske Champagne er blended af druer fra et bestemt år, med tilføjelse af reserven vine.
  Champagne kritikkeren Tom Stevenson beskriver huset stil som "klassisk, Pinot-domineret Champagne med potential lang levetid og stor kompleksitet med toasty tendens".
  Blandingen indeholder op til 10% reserve vine, der kan være op til femten år gammel. Dette giver den specielle cuvée kompleksitet og struktur.
  Druesammensætning: 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 15% Pinot Meunier.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,00%
  Serveringsforslag
  399,00 kr
 2. Bollinger, Rose
  Bollinger, Rose

  Bollinger Rose Champagne er baseret på den traditionelle Special Cuvee Champagne fra Bollinger.
  Dette Cuvee består af de seneste par årgange, samt reserve vin for at ramme Bollingeres velkendte stil.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,00%
  Serveringsforslag
  499,00 kr
 3. Bollinger, Grande Année 2007
  Bollinger, Grande Année 2007

  Bollinger La Grande Année er meget mere end en almindelig vintage Champagne. Det er fortolkningen af en fremragende høst, hvilket resulterede i en vin der har fortjent at fortsætte Bollinger husets serie af prestigefyldte årgangs Champagner.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,00%
  Serveringsforslag
  799,00 kr

Bollinger

3 varer

pr. side