Vinicola Bove, Cerasuolo d'Abruzzo Avegiano 2020 37,5 cl

49.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Cerasuolo betyder i "kirsebærfarve" og henviser til nuancen på den færdige vin, mos hos Bove har man i de senere år arbejdet med en kortere skind-kontakt for at udtrække lidt mindre farve og lave en lidt lettere rosato, og trække vintypen mere i retning af en hvidvin, simpelthn for at gøre den mere yndefuld og appellerende. Her fås en rosato med et fint præg af rød bær-frugt med en karakteristisk Montepulciano speziatura eller krydring, der er både sommerlig og madegnet.

Vinen præsenterer en delikat næse med en sart men distinkt variation af røde bær. Det er en frisk og liflig rosé, der emmer af forårs- og sommerstemning.

Montepulciano er italiens næstmest plantede druesort, der kan give vine, som varierer enormt i både kvalitet og udtryk og den kan således også, modsat mange andre sort, give virkelig gode, prisrimelige og letforståelige vine. Druen er tykskallet og giver ofte meget farvemættede vine med et moderat indhold af syre og relativt bløde tanniner, og en karakter af mørk, rød frugt - ofte kirsebær og blommer - der har noget næsten animalsk over sig.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter