5.0
af 1 anmeldelser

Lingua Franca, Avni Pinot Noir 2018

299.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Lingua Franca, Avni Pinot Noir 2018

5.0
af 1 anmeldelser

Lingua Franca, Avni Pinot Noir 2018

Serveringsforslag

Fjerkræ

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

En flot balanceret rødvin der viser den typiske frugt fra Eola-Amity Hill i Oregon. Masser af ren frugt og finesse som danser hen over tungen. AVNI er en vin der fremstilles af frugt fra naboers gode vinmarker, samt mindre dele fra egne marker.

AVNI_navnet_er_et_familienavn, der_betyder_min_sten_og_hentyder_til_den_kraftige_indflydelse_som_disse_vine har_fra_jordbunden_hvor_de_er_dyrket. Vinen er fremstillet af druer som Lingua Franca har høstet i Willamette Valley. Helt traditionel fremstilling med respekt for de gamle traditioner og lagring i kortere tid på egetræsfade inden aftapning.

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.