category label Øko

Badia a Coltibuono, Toscana Rosso Montebello 2015

Fra 420.75 kr
v/1 stk: 495.00 kr
v/6 stk: 420.75 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Toscana Rosse Montebello er en vin med duft af læder, velhængt kød, modne jordbær, sort peber, brændt ler og en snert af orange. Simpelhed en meget nuance rig duft - en sand "bouquet" som efter et par minutter i glasset også leverer fine nuancer af mokka, kakao og Karl Johan svampe. Stor stoflighed i munden, fed tekstur med finkornede og tydeligt flaskemodnede tanniner svøbt i rød, saftig frugt og underliggende vibrerende syre. Ikke tung. Hedonistisk. Et yndefuldt muskelbundt i kontrolleret linedans.

Selvom vinstokkene står på nogle af de bedste skråninger i Chianti Classico, må den på grund af den særlige druesammensætning nøjes med at blive solgt som en Toscana IGP. En herlig ny fortolkning af begrebet Supertoscaner og en vin som viser at det måske var en kæmpefejl at rive de gamle traditionelle vinstokke op og erstatte dem med de franske tilbage i 1970’erne og 80’erne.

Server gerne af rummelige glas til de bedste udskæringer af gris og kalv (også gerne lever) på grillen. Også storartet til sommerbuk i selskab med sauterede kantareller.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter