Benjamin Leroux, Savigny 1.Cru Hauts Jarron 2020

465.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Benjamin Leroux, Savigny 1.Cru Hauts Jarron 2020

Benjamin Leroux, Savigny 1.Cru Hauts Jarron 2020

Om produktet

En herlig saftig og typisk for Benjamin elegant flaske Savigny. Duften byder på friske kirsebær, lidt jordbær og god dybde. Smagen har de fineste integrerede tanniner og fløjlsblød struktur. Stor frugtintensitet og god længde i denne vin.

En parcel der klarede sig ekstremt fordelagtigt i den svære 2013 årgang. Benjamin Leroux startede ud med 30 fade fra Saivgny, der for langt størstedelen blev deklassificeret. Denne lille parcel var dog en del af de 5% der ikke blev ødelagt af hagl i denne årgang, så her kan man opleve det potentiale som årgangen havde indtil haglen. En ganske lille parcel som Benjamin arbejder med her i midten af Hauts Jarrons marken, hvor vinstokkene står i relativ sandholdig jord.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.