Bennati Appassimento - Bag in Box

349.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Bennati Appassimento - Bag in Box

Bennati Appassimento - Bag in Box

Krop Fyldig
Tannin Lav
Syre Lav
Sødme Halvtør

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt

Fakta

Krop:
Fyldig
Syre:
Lav
Størrelse:
3000 ml
Proptype:
Plastprop
Alkohol %:
13,50
Område:
Land:
Italien
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Sødme:
Halvtør
Tannin:
Lav

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød

Om produktet

Bennati laver først og fremmest de klassiske vine fra Valpolicella - der flyder Amarone i blodet på familien, og det smitter også af på deres lidt mere enkle Appasimento på Bag-in-Box. For det er nemlig rødvin lavet delvist med de tørrede druer, som har gjort Amarone berømt - og det giver lige det ekstra lag af moden frugt til en en vin, som hurtigt kan få en fast plads i køleskabet. Her får du en vin boks der skal serveresved 14-16°C i almindelige rødvinsglas. Drik til gammeldags oksesteg med det hele.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.