Bodega Cerrón, La Servil, Monastrell Jumilla 2019

250.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Bodega Cerrón, La Servil, Monastrell Jumilla 2019

category label Øko

Bodega Cerrón, La Servil, Monastrell Jumilla 2019

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød

Om produktet

En lækker meget frisk og saftig vin med fokus på moden rød frugt og en anelse ristede og mineralske toner i duften. Smagen er frisk med velsmag og struktur bakket op af en god syre og modne tanniner - og en lang finish.

Vinen er lavet på 96% Monastrell tilføjet andre mindre kendte sorter (Blanquilla, Moravia Agria, Rojal). Druerne kommer fra to højt placerede marker, La Muela og El Cenajo ved byen Fuente Álamo, der ligger 850-9000 meter over havet i regionen Murcia, lige syd for Alicante.

La Servil er en blanding af to unikke parceller med forskellige jordbundsforhold, gamle præ-phylloxera vinstokke og en blanding af forskellige sorter. Høsten foregår i hånden, druerne gærer i konisk-formede trætanke og vinen lagrer videre i 12 måneder i en kombination af 5.000-liters store fourdre og brugte 500-liters tønder. Vinen tappes uden filtrering eller klaring.

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.