Bodegas Gormaz, 12 Linajes Crianza 2017

189.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Bodegas Gormaz, 12 Linajes Crianza 2017

Bodegas Gormaz, 12 Linajes Crianza 2017

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Mørkt kød

Om produktet

Druerne til 12 Linajes Crianza er fra over 80 år gamle vinstokke dyrket i 845 – 960 højdemeter og høstet i hånden. Efter gæringen lagrer vinen 14 måneder på franske og amerikanske fade, før den flaskes. Her får du en klassisk Tempranillo med en mørk, rubinrød farve. Næsen byder på intense aromaer af mørke frugter, vanille og brændte trænoter fra fadlagringen. I munden er vinen kompleks og velstruktureret med fløjlsagtige tanniner. Smagen byder på modne, røde bær og frugter samt en snert af egetræ. Finishen er fyldig, lang og smagfuld.

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.