5.0
af 1 anmeldelser

Casa Reale 1, Primitivo di Manduria 2021

149.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Casa Reale 1, Primitivo di Manduria 2021

5.0
af 1 anmeldelser

Casa Reale 1, Primitivo di Manduria 2021

Serveringsforslag

Krydret mad
Mørkt kød
Kraftig ost

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Manduria er rig på kalkholdig jordbund, hvilket er med til at sikre en lille og delikat syrerygrad i den ellers sødmefulde og fyldige stil, der dominerer området. Vinen er lagret 12 måneder på nye franske fade, hvilket bidrager med noter af kokos og vanilje i den eller tætpakkede aromaprofil, hvor de syltetøj, lakrids og mørke bær dominerer. 

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.