4.3
af 4 anmeldelser

Charles Heidsieck, Champagne Brut Reserve

Spar op til 150.00 kr.
Ved 6 stk. 349.00 kr.
Ved 1 stk. 499.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.3
af 4 anmeldelser

Charles Heidsieck, Champagne Brut Reserve

4.3
af 4 anmeldelser

Charles Heidsieck, Champagne Brut Reserve

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Skaldyr

Vores vurdering

Sprudlende smag med en vitalitet, der finder en naturlig balance i ganen. En livlig og sprød vin med blød og lang fininsh.
Klar lys gulgylden farve med en livlig funklen.
Duft
Delikat duft, frisk og imødekommende bouquet. En sand kavalkade af duftindtryk. Viol blandet med græsstrå og duggende bregner. Bouqueten går over i varme nuancer, som hvede og moden ananas. Anstrøg af nøddekage og lang finish.

Serveres til
Aperitif. Til kammuslinger marineret i citron og olivenolie, smagfulde fiskeretter og lyst kød. Uovertruffen til kaviar.

Anmeldelser

4.3 af 4 anmeldelser

Om produktet

Sprudlende smag med en vitalitet, der finder en naturlig balance i ganen. En livlig og sprød vin med blød og lang fininsh.
Klar lys gulgylden farve med en livlig funklen.
Duft
Delikat duft, frisk og imødekommende bouquet. En sand kavalkade af duftindtryk. Viol blandet med græsstrå og duggende bregner. Bouqueten går over i varme nuancer, som hvede og moden ananas. Anstrøg af nøddekage og lang finish.

Serveres til
Aperitif. Til kammuslinger marineret i citron og olivenolie, smagfulde fiskeretter og lyst kød. Uovertruffen til kaviar.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.