Colle Sori, Appassimento - Edizione Limitata 2021

Fra 79.00 kr
v/1 stk: 119.00 kr
v/6 stk: 79.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Solmoden syditaliener i suveræn stil. Fra det sydlige Puglia kommer denne Appassimento, der med sin umiddelbare og charmerende stil, falder i god jord hos alle Amarone og Ripasso- elskere. Som resultat af de varme temperaturer, mange regntimer og den lune sommer-brise, er området er kendt for at levere vine med masser af saft og kraft. 

I glasset viser den en flot rubinrød farve og når du svinger vinen, mødes din næse med en fyldig duft af søde krydderier, chokolade og noter af vanilje fra fadlagring. Colle Sori har silkebløde tanniner i bedste Amarone-stil og byder på en dyb og intens frugtsmag. I munden lægger den sig blød og cremet kærlig. 

Nyd Colle Sori, Appasimento til årets julemiddag eller bare fyldige kødretter med klassisk tilbehør. 

…Piiist hvis du vil have en ekstra god grund til at smage den - så tjek bedømmelserne på Vivino.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter