5.0
af 1 anmeldelser

Domaine J.A. Ferret, Pouilly-Fuissé 2021

435.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Domaine J.A. Ferret, Pouilly-Fuissé 2021

5.0
af 1 anmeldelser

Domaine J.A. Ferret, Pouilly-Fuissé 2021

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Lyst kød
Mild ost
Vildt

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Geologisk fundament af kalksten og ler – og et blend af de bedste parceller i det amfiteater der udgør Fuissé, er indbegrebet og kernen i Domaine Ferret Pouilly-Fuissé. Halvdelen af vinen er udelukkende gæret på ståltank. Den anden halvdel har fået fadlagring på 2. og 5. gangs brugte fade. Vinen udviser sofistikeret balance mellem tyngde og friskhed, med elegance der stammer fra den pure mineralitet i terroir’et. Lag på lag af fin grøn frugt, en anelse svulstige hvide og gule stenfrugter, akacie, blomster og hasselnødder. Lang, krydret finish og perfekt vin til al slags fisk og skaldyr, kalvekød og oste.

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).