Halos de Jupiter, Vacqueyras 2019

Spar 15%
Ved 6 stk. 203.15 kr.
Ved 1 stk. 239.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Halos de Jupiter, Vacqueyras 2019

category label Øko

Halos de Jupiter, Vacqueyras 2019

Om produktet

En vital og charmenerende vin med masser af saftige bær og krydderier, som smager herligt tidligt.

Vinen er skabt på hele drueklaser, altså gæring uden knusning af druerne og med alle stilkene med oppe i de små ståltanke hvor de 2 druesorter gærer hvor for sig uden fremmede gærstammer og uden præventiv tilsætning af svovl henover en periode på 5 uger ved 28 grader. Der er ingen egentlige omrøringer og udelukkende manuel "pigeage" undervejs, hvorefter den endelige cuvée sammenstikkes i gamle foudre hvor den malolaktiske gæring overstås inden turen går videre ned i brugte demi-muids (kælenavnet for 600 liters fade i Rhônedalen), hvor vinen modner 12 måneder i frem mod aftapningen på flaske, der sker uden klaring og filtrering for at bevare vinens intensitet og personlighed.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Vildt

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.