4.0
af 2 anmeldelser

Lagar de Granito, Tawny Port

Spar op til 79.00 kr.
Ved 6 stk. 100.00 kr.
Ved 1 stk. 179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 2 anmeldelser

Lagar de Granito, Tawny Port

4.0
af 2 anmeldelser

Lagar de Granito, Tawny Port

Serveringsforslag

Søde desserter
Friske desserter
Kraftig ost
Mild ost

Vores vurdering

Lagar de Granito Tawny - til dig der elsker Tawny Portvin

Anmeldelser

4.0 af 2 anmeldelser

Om produktet

Lagar de Granito - Kvalitetsportvin i et overkommeligt prisleje 

Lagar de Granito Tawny er den 'yngste' udgave af Tawny-portvinene fra dem. Lagar de Granito Tawny er resultatet af en blanding af forskellig portvine med en gennemsnits alder på 3 til 8 år. Lagringen sker på den klassiske metode på træfade for at skabe en større oxidering af vinen.

En startende rød farve i glasset men med ravfarvede toner. I smagen finder man dejlige noter af nødder, tørrede og frugter og sekundære aromaer af røde frugter I modsætning til Tawny Reserve vil denne portvin være mere 'let og frisk' i stilen. Utrolig blød og delikat på ganen.

Server den lettere afkølet til diverse desserter og oste.

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder Hele verden.
Druer & typer Gewurztraminer, Riesling og Muscat.