Locatour Wines, California Zinfandel 2020

119.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Locatour Wines, California Zinfandel 2020

category label Bland 6 - Spar 10%

Locatour Wines, California Zinfandel 2020

Vores vurdering

En sommeraften med grillede spareribs, gode venner og kongespil i haven, en kold vinteraften med pulled pork, coleslaw og kortspil eller en spontan aften med take-out fra dit yndlingssted og røverhistorier til langt ud på natten. Hvis du kan se bare lidt af dig selv i disse scenarier, så vil Zinfandel være den helt rigtige rødvin til din næste omgang socialt samvær.

Om produktet

For det er en rødvin som passer til alt det, du kan forestille dig en amerikaner ville servere til en grillfest. Den slags retter den enten har været tilsmagt med et ordentligt skud krydderier, stegt over grillens glohede planker eller som bare er spækket med smag og velvære. For det her er rødvin der smager af noget, med fuld smæk på smagen af både røde og mørke bær, og en fantastisk balance imellem den søde modne frugt, og et krydret bid.

Men vigtigst af alt, så passer vinen også perfekt til de gode stunder, som følger med de gode måltider. 

For vinene fra Locatour er sat i verden for at hjælpe til med at sætte rammerne for den gode stemning. Til at være vinen man skåler i under åben himmel på en af sommerens lyse nætter, til at være præmien i et væddemål, når der skal kåres en bezzerwizzer vinder eller til belønningen på en fredag aften med din bedre halvdel efter en hård og udmattende arbejdsuge. Locatour handler om samvær og det gode i livet, uanset hvordan det ser ud for dig.

Så tag en flaske Zinfandel fra Locatour med til din næste stjernestund. Så har du lagt et solidt fundament for en helt særlig aften.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.