category label Bland 6 - Spar 10%

Markus Molitor, Ürziger Würzgarten Kabinett Trocken 2020

199.00 kr
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Sprød, intens og levende på samme tid, hvor de hvide blomster, grønne æbler og citrus frugt sniger sig op ad glasset. Smagen er til den tørre side, men med risliengdruens unikke karakter af modne frugter og blomster. 

Ürziger Würtzgarten er én af de bedste marker i Moseldalen, som har flere forskellige ejere. Jordbunden har meget rød skiffer, som er med til at skabe en unik stil i vinene herfra. Denne vin understreger flot Markus Molitors filosofi "Hvis man har de bedste marker, med velpassede gamle vinstokke, så kræver det ganske lidt arbejde i kælderen at lave stor vin." 

Riesling druerne til denne vin høstes i hånden. Helt rene og sunde druer presses let og vinen fermenteres i flere timer sammen med skallerne for at trække mere aroma ud i vinen. Efter dette gæres vinen i store træfade med den naturlige gær. Efterfølgende lagres vinen med bundfaldet i længere tid inden aftapningen.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter