Marques de Murrieta, Dalmau Reserva 2019

1,875.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Marques de Murrieta, Dalmau Reserva 2019

Marques de Murrieta, Dalmau Reserva 2019

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Mørkt kød
Vildt

Om produktet

Dalmau er sidste skud på grenen for Marqués de Murrieta. Det er en vin som viser hvad det unge team kan, i deres blanding af klassisk Rioja og mere modern stil, hvor en smule Cabernet Sauvignon kommer og blander sig. Dalmau er en meget kompleks vin, hvor man fornemmer at der er arbejdet med detaljerne. Den er helt klart lavet i en gennemført, modern stil, med en meget mørk farve, en intens frugt ekstraktion og en træpåvirkning, som giver både krydrede og sødmefulde toner. Samtidig er man ikke i tvivl om, at vinen kommer fra Rioja. Den spanske stil er ikke skjult, modsat mange "internationale" prestige-Rioja'er. Det er en ganske harmonisk og karakterfuld vin, med kraft og fylde, men sandelig også med charme. Server den efter en iltning på ½ til en time på karaffel. Drik den til kalvekød, and eller fuglevildt.

Andre populære produkter

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.