4.0
af 1 anmeldelser

Pierre Amadieu, Gigondas Romane Machotte Cru du Rhône 2021

250.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Pierre Amadieu, Gigondas Romane Machotte Cru du Rhône 2021

4.0
af 1 anmeldelser

Pierre Amadieu, Gigondas Romane Machotte Cru du Rhône 2021

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Simreretter

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

En saftig og lækker vin med skøn aroma, hvor du finder blommemarmelade, strejf af vanilje og saftige solbær. Det går igen i smagen, hvor det pakkes ind i bløde tanniner blandet med provencalske krydderurter (timian, laurbær og rosmarin) og lakrids og former en lang og krydret pebret afslutning. Frugtfylde og elegance i smuk forening. Vinen udvikler sig, hvis den får masser af luft i glasset eller dekanteres. Perfekt til tradionel dansk julemad samt fyldige og sammenkogte retter.

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.