Proyecto Garnachas de España, Perdida del Pirineo, Aragon 2016

279.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Proyecto Garnachas de España, Perdida del Pirineo, Aragon 2016

Proyecto Garnachas de España, Perdida del Pirineo, Aragon 2016

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød

Om produktet

Seneste skud på Proyecto Garnachas de España-stamme, som er medvirkende til at videreføre fortællingen, der skal lede vinelskere sikkert mod noget af det bedste Garnacha-druen kan tilbyde. Raul Acha opdagede den glemte mark i sommeren 2015, i Uncastillo i den nordlige ende af Zaragoza provinsen, nær Pyrenæerne, 800 meter over havets overflade. Marken blev beplantet i 1999, og plejen af den går langt ud over økologiens retningslinjer. Jordbunden er kalk- og lerholdig, og marken beskyttes af en omgivende middelhavsskov. Vinstokkene er nærmest vildtvoksende, med ekstremt lave høstudbytter. Det var kærlighed ved første blik. Druerne håndhøstes, typisk i midten af oktober. La Garnacha Perdida del Pirineo har en dybrød og intens farve. Serveret alene tjener vinen som et interessant studie udi Garnacha-druen, men som ledsager til kraftige kødretter begår den sig nok bedst. Vinen har en delikat og kompleks duft, med forfriskende noter af viol og roser, samt solbær, hindbær og orangeskal, med fine underliggende påmindelser om laurbær og rosmarin. Smagen er lige så forfriskende som den er intens, mesterligt afbalanceret af bløde tanniner.

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.