Raul Perez, La Vizcaina, Las Gundiñas 2018

309.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Raul Perez, La Vizcaina, Las Gundiñas 2018

Raul Perez, La Vizcaina, Las Gundiñas 2018

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost

Om produktet

Vinen er lavet i Valtuille de Abajo med druer fra det 2,2 hektar store Las Gundiñas, der ligger i 510 meters højde og med en tæthed på 3800 planter pr. Hektar. Jorden er ler- og kridtagtig, og den mere end 100 år gamle vinmark er orienteret mod øst. Las Gundiñas 2015 er en vin fremstillet af César Márquez og Raúl Pérez på druesorterne Mencía, Bastardo, Garnacha Tintorera og Doña Blanca. Den fermenteres i store åbne kar med hele stilken og en macerationstid på mellem 30 og 60 dage. Den ældes i et år, i brugte 225-liters franske egetfade. Vinen aftappes uden afklaring eller filtrering.

Den har meget friske aromaer af sort frugt og noter af grafit og timian. I munden er den kødfuld med tanin og en markant smag af skovbund. 

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.