4.0
af 1 anmeldelser

Raul Perez, Ultreia Saint Jacques 2018

189.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Raul Perez, Ultreia Saint Jacques 2018

4.0
af 1 anmeldelser

Raul Perez, Ultreia Saint Jacques 2018

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Har man fulgt lidt med I den spanske vinscene de senere år, så kræver Raul Perez ikke den store introduktion. The Wine Wizard fra det nordlige Spanien som alle vil lege med.
Raul laver vin flere steder, men Bierzo er hans hjem, her laver han Ultreia vinene der følger en Burgundisk tilgang med et par village vine og så forskellige enkeltmarker i små mængder.
Alt arbejde I markerne foregår økologisk, kun det vilde gær har sin gang i kælderen og vinene hverken klares eller filtreres ved aftapning.

Valtuille de Abajo, Vinstokkenes alder: 1900-1940, Hektar: 5, Jord: ler, Druesorter: For det meste Mencía med Bastardo (Trousseau), Garnacha Tintorera (Alicante Bouschet)

Vinifikation: 80% Whole Cluster i store egetræsfade. Maceration på mellem to og fem måneder. Lagring: 225L, 500L, foudre og cement. Ingen klaring eller filtrering. Økologisk praksis uden certificering.

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.