Rebel, Syrah - Horse Heaven Hill, Washington State 2019

Spar op til 50.00 kr.
Ved 6 stk. 69.00 kr.
Ved 1 stk. 119.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Rebel, Syrah - Horse Heaven Hill, Washington State 2019

Rebel, Syrah - Horse Heaven Hill, Washington State 2019

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Fed fisk
Lyst kød

Om produktet

En fløjlsblød rebel, som er skabt til at blive drukket. Glem alt om gemme-vin der skal samle støv i årevis - det her er ærlig rødvin som bare gerne vil nydes nu. 

Fra den sydlige del af Washington State kommer denne vin på 100% Syrah, som viser hvad druen kan - når den står ren og ærlig frem i glasset. Det er på en gang fyldig og fløjlsblød vin, der emmer af solmoden frugt og afstemt intensitet. 

Forbered dig på en tydelig tilstedeværelse af både røde og mørke bær i duften - samt en smag som er præget af solbær, hindbær og brombær - med et strejf af hvid peber i afslutningen. 

Nyd Rebel, Syrah når der bare skal letdrikkelig ‘hyggevin’ på bordet eller som ledsager til pulled pork og spareribs med coleslaw og fritter.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.