5.0
af 1 anmeldelser

Teatro Latino, 1 ltr Bardolino Chiaretto DOP 2022

129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Teatro Latino, 1 ltr Bardolino Chiaretto DOP 2022

5.0
af 1 anmeldelser

Teatro Latino, 1 ltr Bardolino Chiaretto DOP 2022

Krop Let
Syre Lav
Sødme Halvtør

Fakta

Lagring:
1;2
Tannin:
Lav
Sødme:
Halvtør
Syre:
Lav
Krop:
Let
Smagsprofil:
Land:
Italien
Område:
Årgang:
2022
Størrelse:
1000 ml
Dyrkning:
Konventionel
Alkohol %:
12,00
Proptype:
Skruelåg
Druer:
Rondinella 35%
Molinara 30%

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Vegetarretter
Mild ost
Skaldyr

Vores vurdering

La Tradizione "Bardolino Chiaretto" har en flot rosé-farve og er rig på blomster og modne røde frugter i duften. Smagen er let cremet og frugtbetonet med bløde noter og så alligevel en fyldig og pæn karakterfuld afslutning. Kan serveres til enhver happy-hour situation med vennerne eller lette klassiske retter fra Italien, når der skal lidt mad på bordet.

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

La Tradizione "Bardolino Chiaretto" er rig på blomster og modne røde frugter i duften. Smagen er let cremet og så alligevel en fyldig og karakterfuld afslutning. Kan serveres til enhver happy-hour situation med vennerne eller lette klassiske retter fra Italien, når der skal lidt mad på bordet. Forestil dig sen eftermiddag ved Gardasøen med rosé i glasset og Alperne i horisonten. Server ved 6-8°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til Caprese-salat og tørret skinke.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.