Varvaglione Vigne & Vini, Il Cardinale Linea Oro Primitivo di Manduria 2016

Fra 209.95 kr
v/1 stk: 247.00 kr
v/6 stk: 209.95 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

En varm og blød vin med godt styr på tanninerne og en helt speciel blanding af krydderier og frugter så som kirsebær, solbær, lakrids og blomme i en meget charmerende og forførende blanding. Fyldig og ganske intens, men også med en friskhed og en vilje til at ville den friske frugt frem for marmelade og de tunge krydderier. Og på den måde er vinen på en gang autentisk og et modernistisk take på en vintype som eller nemt forekommer meget mættende.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter