Abbadia Ardenga, Brunello di Montalcino, Vigna Piaggia 2019

Spar 38%
249.00 kr.
Før 399.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Abbadia Ardenga, Brunello di Montalcino, Vigna Piaggia 2019

Abbadia Ardenga, Brunello di Montalcino, Vigna Piaggia 2019

Vores vurdering

Dette giver en opulent, varm, intens og harmonisk Brunello, som vinder topkarakterer hos vinskribenterne.

Om produktet

Abbadia Ardenga Brunello di Montalcino er vingårdens signatur-Brunello, der er lavet på Sangiovese-druer fra forskellige marker på Abbadia Ardengas ejendom. Deres marker strækker sig langs de sydvestvendte skråninger i Montalcino. Druerne håndhøstes i begyndelsen af oktober, hvorefter druerne fermenterer i 18 dage. Vinen lagres herefter i 36 måneder på Slavonske egetræsfade, 12 måneder på ståltank og 12 måneder på flaske før frigivelse. Dette giver en opulent, varm, intens og harmonisk Brunello, som vinder topkarakterer hos vinskribenterne. Vinen har en flot rubinrød farve. Denne Brunello er det perfekte match til det traditionelle Italienske køkken, samt kødfulde simreretter.

Serveringsforslag

Mørkt kød
Pasta & Pizza
Stegeretter
Svinekød

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.